Jdi na obsah Jdi na menu
 


ODDĚL-ZELENÉ.gif

Další rok uplynul jako voda a co nám tentokrát přinesl? Určitě mnoho věcí obyčejných i neobyčejných, ale pro nás i tak důležitých .....

V únoru jsme se představili konečně v novém v podobě nových záclonek do výstavních klecí, které "pracovně" nazývám "S OGGIE NAVŽDY". No, řekněte sami ....... Máme i svoje trička a vesty a já jsem moc ráda, protože realizace toho všeho trvala pár let .....

klec.jpg.

ODDĚL-ZELENÉ.gif

Od ledna do března jsme věnovali opravdu velké úsilí získání titulů JW u naší nádějné mládeže - dcery Oggie Cleopatry a Yorika (Your Majesty). Jezdili jsme téměř každý týden, byli jsme na všech výstavách kam jen šlo s ohledem na vzdálenost a moji pracovní vytíženost jet ....... absolvovali jsme i 6ti hodinovou jízdu do Rakouského Stockerau v šílené sněhové kalamitě, kde jsme nakonec prohráli losem (mimochodem s letošní světovou vítězkou v kategorii dospělých koček) a nebyla to naše jediná prohra losem. I moje malé staré auto to vše s pár drobnými opravami vydrželo a ..... štěstí nám nakonec prostě nepřálo. Oba naši maličcí skončili se skórem 4x BIS 3-10 měsíců, takže chyběla opravdu jen jedna jediná výstava ..... Jak se ale říká, co nás nezabije, to nás posílí ...... tak se i stalo. Obvykle mívám ve zvyku dotáhnout vše "do konce", udělat vše co se dá a v tomto ohledu mám svědomí opravdu čisté. Nebylo tedy nakonec ani tak těžké se s tím smířit. Prostě to nevyšlo ...... Co ale vydržela Cleopatra s Yorikem bylo obdivuhodné, jsou to pašáci a zbožňuji je i bez titulu JW!

A jak šel čas dál, Cleopatře a Yorikovi se narodila první koťátka a naše již 3. generace!!!!!!!!!!!!! Tedy nejen zázrak, ale zázrak zázraků. Je to zase o něco nádhernější, když se rodí koťátka našich kočičích "dětí" a kočičích dětí našich kočičích dětí ...... Na každé další generaci vidíme výsledky svého úsilí a směr, kterým jsme se vydali je doufám dobrý :-) Odchovali jsme samozřejmě ještě pár dalších vrhů, též nádherných a tak nějak s námi zůstala Her Majesty Charlot a Her Majesty Sisi - další dvě dcery Oggie. Možná jsme pro někoho blázni, ale dcery Oggie jsou a vždy budou něčím zvláštním .....

Během mateřských dovolených našich holek jsme si dali malou výstavní pauzičku, ale na podzim už jsme si výstav zase užívali. Byla to příprava na další světovou výstavu, tentokrát v dánském Aalborgu (reportáž ZDE) 

aaa-uvodni.jpg

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

Dlouho to vypadalo, že z důvodu velké vzdálenosti nakonec ani nepojedeme, ale ...... jeli jsme a Oggie se mohla představit na své již 4. světovce! Jejím doprovodem byla dceruška Charlot. Obě holky zvládly bezvadně cestu tam i zpět, pobyt na hotelu i předvedení na samotné výstavě. Vím dobře, že 2. místa se nepočítají, někdo jimi pohrdá a jiný o nich nemluví, ale Charlotka se mezi 6ti opravdu nádhernými holkami ze světově známých špičkových stanic umístila jako druhá a já jsem na ní i na její 2. místo opravdu hrdá! A Oggie? Oggie to dokázala znovu! Získala BIV (nejlepší dospělé nekastrované zvíře v této barvě mezi mainskými mývalími kočkami) i nominaci mezi nejlepší dospělé polodlouhosrsté kočky do nedělního finále. A i když nevyhrála, opravdu si to tentokrát užila a byla neskutečně nádherná!!!!!!!!

Do konce roku pak zbývalo pár výstav, na které jsme jeli spíš už jen pro radost Oggie, když tak dlouho nikde nebyla a ležela jen doma v posteli :-) A i těch pár výstav pro radost stačilo k tomu, aby se stala nejlepší polodlouhosrstou kočkou tohoto roku v ČR. Ano, umístila se v soutěži Národní vítěz na 2. místě (a to se nepočítá :-) ), nezískala titul NW, ale to ani nebylo tentokrát naším cílem. Naopak mne její 2. místo velmi mile překvapilo a vítěznému kocourovi ze srdce gratulujeme!

A určitě nezapomenu ani na Vivien ...... v říjnu nás totiž opustila. Tedy opustila tak, že se odstěhovala a pro mne to bylo neskutečně těžké rozhodnutí, protože jsem musela po dvou letech velkého snažení uznat, že Vivien prostě v takovém společenství koček není schopná pohodově žít a že celou smečku opravdu stresuje. Situace vyvrcholila jejími nezvladatelnými výpady vůči ostatním a mně nezbylo než se jí pokusit najít nový domov. Není a nebude to ale u nás nikdy pravidlem! S Vivien jsme měli štěstí, má úžasný domov a já jsem moc ráda! Je milovaná, mazlivá a šťastná a o to hlavně šlo! A ...... dělá moc šťastnými i své lidi! A tedy abych nekončila tak smutně, rok 2013 nám přinesl ještě jeden přírůstek v podobě Hambíka - ano, nepletete se, je to naprosto nahatý sphynxí kluk :-) Byl to zřejmě následek velkých veder v létě (ne tedy jeho nahatost, ale naše pobláznění do něj) a od té doby máme doma o něco veseleji, učíme se s ním žít, učíme se učinit ho šťastným a za nic na světě bychom ho nevyměnili :-)

Co nám přinese příští rok ještě uvidíme, ale určitě se moc těšíme na další miminka našich holek a obzvlášť pak na ta po Oggie s Yorikem a také miminka po Charlot a Sisi s Yorikem ...... Budeme se věnovat pečlivémlu výběru našeho nového kluka a čeká nás Světová výstava, tentokrát v Praze, takže tu si určitě nenecháme ujít :-)

ODDĚL-ZELENÉ.gif

12.2013 Poslední výstavy r. 2013 .....  předvánoční čas jsme se již výstav neúčastnili, ale některé naše odchovy a jejich majitelé ano ......

 

30.11.-1.12.2013 MVK Olomouc ...... ani letošní olomouckou výstavu jsme si nemohli nechat utéci, a to obzvlášť z toho důvodu, že v sobotu se konala speciální soutěž (nakonec breed BIS) mainských mývalích koček ...... navíc olomoucká výstava je jedna z těch pro nás nejkrásnějších, setkáme se zde vždy se spoustou přátel a ani letos to nebylo jiné :-) 

NW12 SC Oggie Oria of Sudden Blazing, CZ JW DVM DSM 2x HP, 2x nominace BIS, 2x BEST IN SHOW (So breed BIS)
vrh "CH"  I, nominace BIS, BEST IN SHOW (breed) 
CHALLANGER Yori of Sudden Blazing, CZ - Ex1, BIV total, nominace BIS
CHANTAL Yorie of Sudden Blazing, CZ - Ex1
CHERRY Yorie of Sudden Blazing, CZ - Ex 1, BIV total, nominace BIS
Her Majesty SISI of Sudden Blazing, CZ - 2x Ex1, BIV kitten (So, v Ne prohrála s Cherry), 2x nominace BIS
Fantastic_Francis of Sudden Blazing, CZ - Ex 1 CAC

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

23.-24.11.2013 MVK Lysá nad Labem ...... Tak tohle je naše výstava, tedy výstava naší základní organizace a samozřejmě se zúčastnili naše zlatíčka, zároveň jsem ale vypománala jako každý rok i s výstavbou klecí a přípravou sálu na samotnou výstavu. Myslím, že i letos se nám moc povedla :-) 

NW12 SC Oggie Oria of Sudden Blazing, CZ JW DVM DSM 2x HP, 2x BIV total, 2x nominace BIS
CHALLANGER Yori of Sudden Blazing, CZ - Ex1, BIV total, nominace BIS
CHANTAL Yorie of Sudden Blazing, CZ - Ex1, BIV total, nominace BIS
vrh "CH" of Sudden Blazing, CZ - 2x I, 2x nominace BIS
Her Majesty SISI of Sudden Blazing, CZ - Ex2

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

26.-27.10.2013 Světová výstava koček ...... Letos v Dánském Aalborgu, ale i přes vzdálenost jsme nechyběli :-) Navíc pro Oggie to byla již v pořadí 4. světová výstava a vedla si úžasně stejně jako její dcera Charlotka. Pokud kliknete na fotku níže, můžete zpětně prožít to, co jsme prožili my :-) Každopádně jsem na naše holky opravdu MÓOOOOOOC hrdá!!!!!!!

aaa-uvodni.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

22.10.2013 pár posledních novinek ...... o úspěších našich odchovů :-) 

KAZACHSTÁN -  FABIAN FANTASTIC of Sudden Blazing, CZ 2x Ex1, 2x nominace BIS, CAC-CAC, BEST OF BREED male MONORING MCO!!!!!
BELGIE -  CEASAR CRANBY of Sudden Blazing, CZ - CAC, nominace BIS, BEST IN SHOW!!!!!

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

18.10.2013 novinky ......

Zpráva č. 1: V nedávné době jsme byli nuceni najít nový domov naší holčičce Vivien. Bohužel najednou přestala zvládat kočičí kolektiv a na všechny útočila. Jakmile byla sama a v okolí nikdo z našich kočičáků, bylo to to nejumazlenější stvoření na světě ..... rozhodovala jsem se opravdu dlouho Vivien někomu nabídnout, najít jí nový domov ...... naši kastráti od nás totiž běžně neodcházejí, jsou součástí naší rodiny a celá kočičí smečka je dokonale sžitá. Situace ale opravdu vygradovala a já se musela rozhodnout ...... a opravdu nelituji! Vivien je šťastná a její noví majitelé též! Má krásný domov, ve kterém je královnou a kde jsou její lidé jenom její ...... Moc díky! 

viv-kreslo.jpg.

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

12.-13.10.2013 MVK Ostrava ...... Ostrava ač poměrně vzdálená, pro nás představovala poslední možnost lazení formy před Světovou výstavou a určitě účasti zde nelitujeme. Malá Charlotka si v doprovodu své maminy vyzkoušela o něco delší cestování a pobyt na hotelu (což zvládla naprosto bez problémů) a holky si též nevedly vůbec špatně. Byl to opravdu hezký víkend ......

Her Majesty Charlot Sudden Blazing, CZ(so) V1, BIV total, nominace BIS, (ne) V2
NW12 SC Oggie Oria of Sudden Blazing, CZ JW DVM DSM - 2x HP, 2x nominace BIS, (ne) BEST IN SHOW

oggie-ostrava.jpg

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

4.-5.10.2013 MVK Krakow, PL ...... I když jsme se osobně nezúčastnili, jsem nesmírně hrdá na další z našich miminek a moc děkuji jeho majitelce za skvělou prezentaci nejen na této výstavě! Díky Marianna!!!!!

POLSKO His Majesty Frankie Sudden Blazing, CZ 2x V1, 2x nominace BIS, BEST IN SHOW!!!!! 3-6

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

28.9.2013 MVK Tulln, AT ...... Stejně jako v loňském roce jsme se jeli před Světovou výstavou ještě trochu provětrat do Rakouska a holky si nevedly vůbec špatně :-)

NW12 SC Oggie Oria of Sudden Blazing, CZ JW DVM DSM -  HP,  BIV, nominace BIS a BIS ztratila losem

Her Majesty Charlot Sudden Blazing, CZ V1, nominace BIS

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

25.9.2013 představujeme nové "hvězdy" naší stanice ..... více v sekci "mladé hvězdy"

ODDĚL-ZELENÉ.gif

 21.-22..9.2013 MVK Ústí nad Labem ...... Tento víkend jsme se vypravili na výstavu do Ústí, kam ostatně jezdíme už mnoho let a nešlo nechat si výstavu ujít ani letos :-) Oggie po výstavní pauze potřebuje trénink a jejím dětem též trocha tréninku prospěje :-) Charlotka i Zack zvládli výstavu skvěle a zejm. malý Zack velmi překvapil ...... myslím, že nejen nás :-D A nevedli si špatně ani naše odchovy (děti Oggie) v dalších Evropských zemích.

NW12 SC Oggie Oria of Sudden Blazing, CZ JW DVM DSM -  2x HP, 2x BIV total, 1x nominace BIS, 1x BEST IN SHOW

His Majesty Zack of Sudden Blazing, CZ - 2x V1, biv ztratil se svou matkou :-), 2x nominace BIS, 2x BEST IN SHOW 3-6m

Her Majesty Charlot Sudden Blazing, CZ - 1x V1, V2, nominace BIS (bis ztratila se svým bráškou Zackem :-D)

POLSKO - His Majesty Frankie Sudden Blazing, CZ - V1, BIV, nominace BIS

FRANCIE - Ceasar Cranby of Sudden Blazing, CZ2x CAC, nominace BIS

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

 1.9.2013 MVK Karlovy Vary...... Tuto výstavu jsme si opravdu nemohli nechat utéci ani letos :-) Tentokrát se zúčastnila naše poslední mimča a jejich mamina Oggie, která si výstavu po dlouhých měsících a hlavně mateřské dovolené opravdu vychutnala ......

NW12 SC Oggie Oria of Sudden Blazing, CZ JW DVM -  HP, nominace, BEST IN SHOW a tímto získala titul DSM!!!!!

His Majesty Zack of Sudden Blazing, CZ - V1

His Majesty Harry Sudden Blazing, CZ - V1

CH Brian Barry of Sudden Blazing, CZ - 2x CACIB

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

20.8.2013 vrh "CH"...... Dnes jsme přivítali na svět naše nejmenší koťátka po Cleopatře a Yorikovi. Více info brzy .....

ODDĚL-ZELENÉ.gif

 13.8.2013 MVK Boskovice...... Je tady konec našich výstavních prázdnin a zase pomalu vyrážíme ..... prvním naším cílem byla výstava v Boskovicích, alespoň na jeden den ...... hlavně jsme chtěli představit naše nejmenší :-) A i přes ohromnou (a mnohem starší konkurenci) si nevedli na své první výstavě vůbec špatně :-)!

Her Majesty Charlot Sudden Blazing, CZ - V1 (ze tří kočiček), BIV total, nominace do speciální soutěže želvovinových koček

Her Majesty Sisi of Sudden Blazing, CZ - V1, nominace do speciální soutěže želvovinových koček

vrh "H"- I (ze tří vrhů, konkurence 5 a 8 měsíců), nominace BIS, BIS (ze čtyř vrhů NFO, SPH, RAG)

 1098247_658341524195699_1127159190_n.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

10.8.2013 Slibovali jsme představení nového člena rodiny ...... tak tady je :-) Naše nové zlatíčko :-) :-) :-) :-)  :-)

sdc15981.jpg

Samozřejmě i tohle zlatíčko bude mít brzy svou vlastní stránečku :-)

ODDĚL-ZELENÉ.gif

30.7.2013 Máme nového člena rodiny ...... více info již brzy, každopádně se nemůžeme vynadívat a nemůžeme uvěřit, že tu opravdu je a že je NÁŠ :-)

ODDĚL-ZELENÉ.gif

11.7.2013 Fantastický výlet ...... nejen za "kočkami", ale byly opravdu nejkrásnější:-) Zoo Ústí nad Labem plně doporučujeme :-)

usti-1.jpgusti-2.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

25.6.2013 Právě předělána stránka našich odchovů :-))

ODDĚL-ZELENÉ.gif

22.6.2013 Háčka ...... Tak konečně ..... i naši nejmenší mají svou stránku a hlavně fotogalerie :-)

ODDĚL-ZELENÉ.gif

15.-16.6.2013 MVK Viničné, SK ...... Ačkoliv si sami užíváme výstavních prázdnin, naše odchovy se výstav účastní ...... tentokrát naše jméno reprezentovala Roxynka a nevedlo se jí vůbec špatně! Moc gratuluji Roxy i Ivano, jste holky šikovné!

IC Roxy Ronnie of Sudden Blazing, CZ - 2x CAGCIB - stala se GRAND INTER CHAMPIONEM

ODDĚL-ZELENÉ.gif

13.6.2013 Představujeme vrh "H"...... Přidali jsme stránku našich nejmenšch koťátek,postupně přidáme fotečky i do galerií a něco z jejich společného života ..... 

ODDĚL-ZELENÉ.gif

18.-19.5.2013 MVK Praha Olympik ...... 

CLEOPATRA CRANBIA of Sudden Blazing, CZ - 1x CAC, 1x Ex1 ohne - stala se CHAMPIONEM

YOUR MAJESTY Deep Insight, RU - 1x CAC, 1x CACIB, 2x BIV (total, adult) - stal se CHAMPIONEM

Brian Barry of Sudden Blazing, CZ - 2x CAC a stal se CHAMPIONEM

ODDĚL-ZELENÉ.gif

11.-12.5.2013 MVK Most ...... První výstava našich mladých hvězd v kategorii dospělých a nevedli jsme si opravdu špatně :-) Navíc jsme si výstavu v příjemném prostředí opravdu užili! Opravdu super víkend!

CLEOPATRA CRANBIA of Sudden Blazing, CZ - 2x CAC

YOUR MAJESTY Deep Insight, RU - 2x CAC, So BIV total (Ne jen dvě zvířata)

ODDĚL-ZELENÉ.gif

4.5.2013 Oggie má koťátka, vrh "H"...... více info brzy :-)

h2-all-4-dny-ii-5dni.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

27.4.2013 MVK Ostrava ...... nadešel den vyhlášení "Národních vítězů" za rok 2012. Osobně jsme se bohužel této události nemohli zúčastnit, ale ...... v kategorii polodlouhosrstých koček - dospělé zvíře - získala tento prestižní titul naše SC Oggie Oria of Sudden Blazing, CZ JW DVM

oggie-nw--12-komplet.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

24.4.2013 Zprávy z Belgie :-) ...... Dnes jsme obdrželi zprávu, že náš chlapeček CEASAR CRANBY OF SUDDEN BLAZING, CZ získal titul CHAMPION !!!!! Posíláme ohromnou gratulaci a moc děkujeme Kat a Jena za super péči a opravdu úžasnou prezentaci našeho odchovu na výstavách. A jen tak dál!

ODDĚL-ZELENÉ.gif

23.4.2013 Naše "veteránky" :-)) ...... Dnes oslavily naše holky Kelly a Kerol Z pramínku, CZ - naše dvě první mainské kočičky - své 8. narozeniny. Přejeme holčičkám všechno nejlepší a ještě hodně let s námi! (Samozřejmě s námi, protože nemáme v úmyslu jim po ukončení chovné kariéry hledat nové domovy). I když to jsou kočičky staršího typu a né zrovna "výstavní hvězdy", daly nám obě mnoho nádherných a hlavně zdravých koťátek s tou pravou silnou mainskou kostrou, super silnýma packama, neuvěřitelnou srstí a povahami ...... díky oběma holkám jsme se mnohé naučili při porodech i péči o novorozená koťátka, dokrmu apod, což se samozřejmě může kdykoliv hodit :-) a ...... sami jsme neodolali a několik jejich potomků zůstalo s námi :-) André, Black, Eckley ......  A samozřejmě i holčičky jsou naprosto zdravé a plně doufáme, že to tak zůstane i nadále :-)

k-k-8-let.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

18.4.2013 Představujeme naše nejmenší ...... vrh "G" :-D

g2-6-tydnu--2-.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

26.3.2013 MVK zpravodajství :-)) ...... Posledních pár týdnů jsme se o víkendy věnovali poctivě výstavám a potom jako naschvál neběhal internet ...... takže poslední výsledky dodávám trochu později a v trochu jiném přehledu :-) Opravdu ze srdce děkuji našemu výstavnímu teamu (Cleopatra a Yorik), který vydržel tento výstavní maraton i všem majitelům našich odchovů, kteří nás tak krásně reprezentovali!

CLEOPATRA CRANBIA of Sudden Blazing, CZ

9.-10.3.2013 Praha KC - 2x Ex1, 1x BIV kitten, 1x nominace

16.-17-3-2013 Bratislava, SK - 2xEx1, 2x BIV total, 1x nominace

23.-24.3.2013 Uherské Hradiště - 2x Ex1, 2x nominace

YOUR MAJESTY Deep Insight, RU

9.-10.3.2013 Praha KC - 2x Ex1, 1x BIV total, 1x nominace

16.-17.3.2013 Bratislava, SK - 2x Ex1, 1x BIV total, 1x nominace, 1x BIS, 1x BIC

23.-24.3.2013 Uherské Hradiště - 2x Ex1, 2x nominace

CEASAR CRANBY of Sudden Blazing, CZ

9.-10.3.2013 Tienen, BE - 2x Ex1, 1x BIV total, 1x nominace

17.3.2013 Ostend, BE - CAC, nominace, BIS

DUSTY DARSY of Sudden Blazing, CZ

9.3.2013 , D - Ex1 CAJC

BLACKBERRY of Sudden Blazing, CZ

23.3.2013 Uherské Hradiště - Ex1 CAC 

BRIAN BARRY of Sudden Blazing, CZ

24.3.2013 Uherské Hradiště - Ex1 CAC

ODDĚL-ZELENÉ.gif

 24.2.2013 MVK Stockerau, A ..... I přes opravdu náročné povětrnostní podmínky jsme se vydali do Rakouského něco přes 300km vzdáleného Stockerau ...... cestu po "bílé pláni" zvané D1 jsme v naší staré, ale opravdu spolehlivé Fiestičce zvládli, od Brna dál už byl sníh roztátý a brzy ráno jsme naštěstí nepotkali žádného blázna ani závodníka, který by nás mohl nějakým způsobem ohrozit. Po čtyřech hodinách nakonec pohodové jízdy jsme byli na místě, navigace nás spolehlivě navedla až k cíli, mužstvo téměř celou cestu v klidu prospalo :-) Na výstavě jsme se potom setkali s našimi rakouskými přáteli a jejich (našimi kočičáky), kteří opravdu pěkně vyrostli :-) A nevedli jsme si vůbec špatně ...... jen trošku víc toho štěstíčka by to příště chtělo ...... :-)

CLEOPATRA CRANBIA of Sudden Blazing, CZ - 1xV1 (v konkurenci dalších třech nádherných koček), nominace BIS (BIS ztratila losem)
YOUR MAJESTY Deep Insight, RU1xV1, nominace BIS
YANKEE YOSHI of Sudden Blazing, CZ- 2x CAC, BIV
YVETTE YVAIN of Sudden Blazing, CZ CAC, V2
a další  výstavní novinky :-) - Eschweiler, D
DUSTY DARSY of Sudden Blazing, CZ - CACJ, nominace BIS, BEST IN SHOW

 ODDĚL-ZELENÉ.gif

16.-17.2.2013 MVK Praha, hotel Diplomat ..... Výstavu 15 minut od našeho pražského domova jsme si nemohli nechat utéci a ...... určitě se vyplatilo jet. Výstava byla opět moc pěkně zorganizovaná, potkali jsme mnoho známých, se kterými jsme se dlouho neviděli a naši kočičáci, naše odchovy i koťátka po našich odchovech si vedli opravdu moc dobře :-)

CLEOPATRA CRANBIA of Sudden Blazing, CZ - 2x V1, 2x nominace BIS, 2x BEST IN SHOW
YOUR MAJESTY Deep Insight, RU - 2x V1, 2x nominace BIS
YVONNE YVAIN of Sudden Blazing, CZ - CAC, CACIB - stala se CHAMPIONEM!!!!!
BRIAN BERRY of Sudden Blazing, CZ - V1
vrh "B" ch.s. LynxBeauty, CZ (po naší ROXY RONNIE of Sudden Blazing, CZ) - I, nominace BIS, BEST IN SHOW (So)
vrh "E" ch.s. Colorado Gato, CZ (po naší GANDALFA GRASE of Sudden Blazing, CZ) - I, nominace BIS (Ne)

 praha-diplomat-2013-komplet.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

9.2.2013 MVK Hollabrunn, AT ..... Další víkend, další výstava, tentokrát v rakouském Hollabrunnu. A speciální soutěž - Best In Show - pro plemeno mainská mývalí kočka.

Cesta uběhla velmi rychle, opět jsme byli ve výstavní hale mezi prvními. Bohužel oba naši zástupci se setkali u stejného posuzovatele :-( I tak si nevedli špatně ...... 

CLEOPATRA CRANBIA of Sudden Blazing, CZ - V1, nominace BIS
YOUR MAJESTY Deep Insight, RU - V1

 

 

ODDĚL-ZELENÉ.gif

2.-3.2.2013 MVK Viničné, SK ..... Od poslední naší výstavy uplynuly skoro dva měsíce, a tak jsme se na Slovensko s našimi malými/velkými kočičími miláčky už opravdu těšili! Důvod byly i naše nové záclonky :-) ..... Záclonky sedí, kočičákům se líbí a na výstavě jsme si vedli opravdu moc dobře. Cleopatře unikl pohár opravdu jen o vlásek, konkurence byla vážně nádherná :-(

CLEOPATRA CRANBIA of Sudden Blazing, CZ - 2x V1, BIV kitten (ne), 2x nominace BIS (v ne ztratila losem)
YOUR MAJESTY Deep Insight, RU - 2x V1, 2x BIV total, nominace BIS (so)

klec.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

27.1.2013 MVK Belgie ..... Po delší době další "výstavní" zpravodajství! Náš odchov CEASAR CRANBY of Sudden Blazing, CZ získal Ex1, nominaci BIS, Best In Show a BEST of BEST !!!!!!!!!!!

Velký dík za super péči i prezentaci našeho chlapečka a obrovská gratulace jeho rodině v Belgii!

ODDĚL-ZELENÉ.gif

14.1.2013 Konečně je tu zima a padá sníh ..... a na rozdíl od motoristů si to Oggie náležitě užívá :-D 

snih.jpg

ODDĚL-ZELENÉ.gif

ANGLIE, Svanley -  CH Ceasar Cranby of Sudden Blazing, CZ -  1x CACIB, 1x CAGCIB, BIV, nominace BIS a stal se InterChampionem!!!!!!!!!!!!!!
NĚMECKO, Duisburg - CH Dusty Darsy of Sudden Blazing, CZ - 1x CACIB, nominace BIS

 ODDĚL-ZELENÉ.gif