Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Pozdrav

(Helena Raušová, 7. 8. 2009 7:40)

Dívám se na Vaše stránky a prostě musím pochválit nádherná kotˇátka. Přeji chlupáčkům hodně zdraví a lidičky, kteří je budou mít rádi.
mějte se pěkně, Helena a kočičky

Amy

(Lucka, 6. 8. 2009 22:49)

Gratuluji ti Amy k dnešním narozeninám. Vše co jsem si pro tebe přála jsi už našla u své nové rodiny - takže moc děkuji Koblížkovi za vzornou péči o mé miminko. Lucka s rodinou + všichni chlupatí kamarádi

Gratulace...

(Zuzka, 4. 8. 2009 11:08)

Zdravím celou rodinu i všechny kočky....
Nemohu se nepřidat ke gratulaci k tomu všemu kočičímu nadělení a hemžení ve vašich domácnostech !!! Přeji vám sílu a pevné nervy,miminům hodně zdraví,optimismus a hezké nové domovy...
Ať se vám všem daří....

Ať se ti Goroušku očíčko brzy uzdraví

(Barbora Stiborová, 30. 7. 2009 15:57)

Dobrý den,

každý den se dívám na vaše krásné stránky a těším se pohledem na kocourka Gora. Přeji Ti, ať se očíčko umoudří a moc nezlobí. A tvým bráškům a sestřičkám taky hodně zdraví.

děkuji

(Kelíšek, 29. 7. 2009 14:39)

Zdravím celou rodinu.
Chtěl jsem poděkovat za přínosné příspěvky na kočičácké diskuzi.
Ten pán (velký nechlupatý kocour), co jsem ho adoptoval, co mi mění vodu na pití a čistí záchod, mi vysvětlil, že ".cz" je doména prvního řádu, "estránky" druhého řádu. No a pak ta hlavní stránka třetího řádu.
Děkuji všem chovatelům a za nové info a těším se na diskuzi o vlivu úrokové míry na světovou finanční krizi :-) Doufáme, že se o všem dočteme na těchto stránkách.
Takže myinfo.sk je jen o třídu lepší :-)
Jinak bráchové a ségry jsou fešáci. No aby ne, jsou přece z mojí rodiny, ne? :-)
Tak přeji mým původním velkým nechlupatým kocourům a kočkám z Loun a Prahy, aby to nadělení doma přežili ve zdraví a aby se i trochu vyspali. Určitě totiž sourozenci v noci řádí jako já :-))
Mějte se všichni :-)

Blahopřání

( V.Šenkapoulová, 28. 7. 2009 0:20)

Dobrý večer, prohlížíme si fotečky vašich koťátek a jsou úžasní. Přesto prim získává Gandalfka, která si získala dceru a samozřejmě i nás. K úspěchům na výstavě v Praze blahopřejeme a těšíme se na výstavu ve Stříbře.

Gratulácia :)

(Jana ( De Villia, SK), 24. 7. 2009 10:32)

Pripájam sa ku gratuláciám k miminkám, už dlho sledujem Vaše stránky a hlavne krásne mačiny a teraz po dlhšej dobe pozrem a taká nádielka miminiek- no nádhera...úple som sa zaľúbila do Vášho "drobčeka" CHARLEY Kelly- je úžasný!!! Miminkám aj maminám želám veľa zdravíčka a super nových páničkov!

Přání všeho dobrého

(adéla kroupová, 22. 7. 2009 23:58)

Gratuluji ke krásné kočičí nadílce! Je skvělé, že naděje nikdy neumírá, mám vážně velkou radost hlavně za Kelly s Anithé. Koťátka vypadají úžasně. Hodně štěstí a zdraví všem! S pozdravy, Adéla

černá :)

(Lucie, 16. 7. 2009 11:41)

Já jsem byla přesvědčená, že hezčí barva než rezatá s bílou není (doufám, že mi teď ta moje mývalí lištička nekouká přes rameno :) ,ale z té černé jsem vážně paf. Na koťátku to tak nevynikne, ale dospěláci jsou úžasní - a tedy ti vaši vypadají obzvláště vymazleně. Snad se vám jich povede co nejvíc a co se týče toho, zda budou hezcí, tak ty vaše kočiny - jak na ty ostatní vrhy koukám - ani jiné neumí :) Držím palce.

Díky za gratulace :o))

(Lenka, 15. 7. 2009 16:21)

Díky všem za gratulace ke koťátkům :o)) Jsme moc rádi, že po těch dlouhých měsících, tedy vlastně letech se nám tohle podařilo. A hlavně, že jsou všichni zdraví, krásně rostou a maminy jen kvetou :o))

PRO LUCII:
Na spojení Indy a Amy se také moc těšíme :o)) Pár zájemců se nám již ozvalo na kdy "to" chystáme, ale myslím, že náděj je vždycky :o)) Ještě uvidíme kolik mimin se narodí, zda to budou kluci či holky a zda budou černí či modří :o)) Každopádně doufám, že budou MOC hezcí .....

Indy a Amy

(Lucie, 15. 7. 2009 16:05)

Já jsem se normálně zamilovala :) Ti vaši černí mývalové jsou úúúžasní, nádherná luxusní zvířátka. Koukala jsem do vašich plánů, koťátka jsou v pořadí, což je super. Myslím, že teď budu dávat refresh vašich stránek tak třikrát denně a ve volném čase připravovat místo pro další kočičku - máte už hodně rezervací pro tento vrh, nebo je ještě naděje?

Honey

(Sylvie, 15. 7. 2009 15:25)

Taky se pridavam ke gratulaci.........mate opravdu krasne kocky, Honey je skutecne kouzelna..... :-))) Kdybych se rozhodla k mym 2 klukum (mazlizi) poridit jeste slecnu, presne takhle bych si ji predstavovala... :-)

gratulace

(marta, 12. 7. 2009 22:35)

Moc gratuluji ke koťátkům-))já jsem se zakoukala do Honey-))už se těším na další fotečky jak budou růst.Vaše stránky jsou moc pěkné a hlavně kočičky-))

gratulace

(Jarmila Bucková, 10. 7. 2009 18:55)

Moc a moc gratuluji k novým přírůstkům. Jsou nádherná - okamžitě jsem se zamilovala do Hery. Přeji koťátkům i mamince hodně zdravíčka, hodně mlíčka, prostě vše nej. (Už aby mě bylo šedesát, ale bude za tři roky :o))))
Jarka

GRATULACE

(Markéta, 9. 7. 2009 17:17)

Ahoj Leni,
děkuji za milý vzkaz a gratulace Faris. :-)
Já naopak moc gratuluju k nádherným koťátkům. Jen ať tak dál krásně rostou a hlavně najdou úžasné paníčky, kteří je budou rozmazlovat :-)
Mějte se hezky.
Markéta a kočičí spol.

pochvala

(Vlaďka Šenkapoulová, 21. 6. 2009 10:44)

Dobrý den, dost často brouzdám po vašich stránkách a musím napsat, že je máte krásné. Na každém listu je poznat, že to děláte s láskou ke kočičkám a obětujete tomu spoustu času. My jsme zatím začínající chovatelská stanice (Colorado gato.cz), ale máme, kde čerpat inspiraci. Gratuluji k novým miminkům a přeji jim, aby rostly ve zdraví a kráse. Vám přeji spoustu úspěchů.

gratulace

(Jarmila Bucková, 7. 6. 2009 21:54)

Gratuluji k tak velké radosti :o) - přeji všem koťátkům hodně dobrého mlíčka a mamince hodně zdravíčka. Všechny moc a moc pozdravuji.

pro Jakuba

(Lenka (autor těchto stránek), 28. 5. 2009 22:34)

Milý Jakube, samozřejmě koťátka plánujeme, ale upřímě řečeno by mne zajímalo - v případě, že byste o nějaké naše koťátko měl zájem - na co Vaše birma zamřela konkrétně. A zda to bylo jen podezření či opravdu potvrzené apod.. Jsou věci nakažlivé a nenakažlivé a nerada bych ohrozila zdraví našeho mimča, to jistě pochopíte. A další věc je ta, že se po předchozích zkušenostech celkem bráním tomu dávat koťátka do domácností, kde není jiná kočička nebo alespoň pejsek - prostě nějaké jiné zvíře ...... Kočky nejsou samotáři, jsou to hodně společenská zvířata - a zvlášť ta naše :o))
Kdyžtak se mi ozvěte na mail. :o))

Prosba

(Jakub Matuška, 28. 5. 2009 19:57)

Dobrý den.
možná od vás zakoupím kočičku před půl rokem mi umřela kočička Birma na Virus který nejde vyléčit byl mu 1 Rok.Ani žádné očkování nepomůže.:-( ,ale musím se stím smířit nutně hladám kočičku pěknou,mazlivou hlavně abych jí měl rád což já budu.Miluji kočičky :-).Jsou to moji kamarádi v dobrém i zlém!Tak nashledanou doufám že u vás najdu kočičku kterou hladám!

pro Jarmilu :o))

(Lenka, 6. 5. 2009 12:56)

Díky Jarmilo, oba se mají moc dobře ..... a nebylo vážně lehké se s nimi rozkoučit :o((


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »